ÎMPRUMUT EASI cu Fond de garantare E.I.F. - AGRICULTURĂ

Avantaje
Este destinat membrilor mici fermieri sau producători agricoli;
Fără vechime în CAR;
Valoarea împrumutată minim 10.000 lei, maxim 100.000 lei;
Durata de rambursare de până la 84 de luni, cu perioadă de graţie de până la 6 luni, în funcţie de activitate;
Dobândă fixă, diminuată;
Se acceptă coplătitori;
Procedură simplă de completare, inclusiv la distanţă în mediul virtual;
Garanţii - 80% din valoarea împrumutului este acoperită de FONDUL EUROPEAN DE GARANTARE;

 

Cum îl poţi obţine
Trebuie să fii membru CAR şi să prezinţi documentele ce dovedesc înregistrarea activităţii de mic fermier sau producător;
Garanţii – giranţi pentru diferenţa de 20% din împrumut;

 

Exemplu informativ:
Pentru un împrumut în valoare de 1.000 lei, rambursabil în 12 luni, DAE este de 13,8%, rata lunară este de ~ 89,32 lei, iar valoarea totală plătibilă în condițiile respectării graficului este de 1072,10 lei

 

Fond European de Garantare
Aplică acum!

Calculator

Puteți utiliza acest calculator pentru a obține un estimat al valorii ratelor lunare și mai multe detalii despre dobândă.

icon-2 icon-2.2
Tip Împrumut
Valoare Împrumut
Durată Împrumut

DAE %

13.8%
Cost Total
Împrumut + Dobândă

Dobânda plătită


Rata dvs. lunară

* Rata calculată/costul total este estimativ Aplică acum!

Poveşti de succes

C.A.R. STRAJA oferă membrilor săi, servicii financiare de creditare, economisire şi educaţie financiară, cu precădere a salariaților, întreprinzătorilor și fermierilor, din zonele rurale și urbane, pentru a-şi satisface nevoile financiare personale și în mod deosebit pe cele de dezvoltare și de finanțare a unor activități generatoare de profit.

 

Pentru membrii care încep sau dezvoltă o afacere, inclusiv mici fermieri sau producători agricoli, C.AR. STRAJA oferă împrumuturi EaSi cu Fond de Garantare, în condiţii foarte avantajoase: consiliere şi îndrumare la întocmirea documentelor; perioadă de graţie; termen lung de rambursare; dobândă fixă; procedură simplă de completare; inclusiv la distanţă în mediul virtual. Cel mai mare avantaj al acestor împrumuturi îl constituie garanţia oferită de E.I.F., ce acoperă 80% din valoarea împrumutului.

FAUNA VET S.R.L

Dna. Moldovan Bianca-Florina, membră a C.A.R. STRAJA din februarie 2021, administrator la FAUNA VET S.R.L, beneficiară a unui împrumut EaSi Începător, a demarat în acceaşi perioadă o afacere de prestări servicii veterinare de îngrijire medicală şi cosmetică, în oraşul Uricani, din judeţul Hunedoara. Afacerea este prosperă şi clienţii mulţumiţi de serviciile prestate ca medic veterinar, aduc noi clienţi în fiecare lună.

Moldovan Bianca-Florina

CABINET VETERINAR ONICA GEORGE ADRIAN S.R.L.

Dl. Onică George-Adrian, membru al C.A.R. STRAJA din iunie 2021, administrator la CABINET VETERINAR ONICA GEORGE ADRIAN S.R.L. din anul 2020, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, a beneficiat pentru dezvoltarea afacerii de prestări servicii veterinare, toaletare canină şi analize de biochimie, de un împrumut EaSi de Dezvoltare. Cu ajutorul împrumutului a achiziţionat un autoturism ce i-a înlesnit deplasarea la domiciliul clienţilor, conferindu-i un avantaj faţă de ceilalţi furnizori de servicii similare. Ulterior, ca urmare a creşterii numărului de clienţi, a mai angajat o persoană cu normă întreagă.

Onică George-Adrian