Oferim soluții, nu doar produse și servicii.

Avem un portofoliu de împrumuturi pentru toate categoriile de membri și oferte stimulative de împrumut cu termen lung de rambursare și dobânzi fixe, FĂRĂ COMISIOANE. Indiferent de pachetul pe care îl dorești, vei beneficia de o procedură simplă de completare și consiliere din partea echipei noastre. 

Produse Financiare

Împrumut TRADIȚIONAL

Indiferent de nevoile tale, beneficiezi de un împrumut cu o dobândă mică și obții de până la 5 ori fondul social acumulat. Ai o dobândă fixă pe toată durata de rambursare și există posibilitatea de a adăuga coplătitori.

Află mai mult

Împrumut CAPITALIZARE

Pentru a obține un împrumut cu o valoare mai mare, e necesară creșterea fondului social. O dată pe an, poți beneficia prin această finanțare de mărirea fondului social precum și de accesarea imediată a sumei împrumutate. 

Află mai mult

Împrumut EGAL CU FONDUL SOCIAL

Beneficiile unui împrumut egal cu fondul social: Valoarea împrumutată este accesibilă imediat, fără a fi nevoie de un girant. Aceasta este garantată de către fondul depus până la momentul actual la C.A.R.

Află mai mult

Împrumut REFINANȚARE

Redu stresul obligațiilor financiare. Cu acest împrumut poți accesa o sumă de până la 5 ori fondul social acumulat, din care se rețin toate împrumuturile aflate în derulare.

Află mai mult

Împrumut RAPID

Opțiunea perfectă pentru membri C.A.R. fără vechime.

Află mai mult

Împrumut VERDE

Este acordat pentru achiziționarea tehnologiilor performante care utilizează resurse regenerabile sau economisesc apă și energie.

Află mai mult

PRIMUL ÎMPRUMUT

Te gândești să iei primul împrumutul și nu știi care ar fi opțiunea potrivită? Acest împrumut este ideal pentru membri noi care nu au un istoric și este destinat exclusiv membrilor noi înscriși CAR.

Află mai mult

Împrumut ANIVERSAR

Împrumutul este promoţional şi se acordă în luna în care membrul C.A.R. îşi aniversează ziua de naştere.

Află mai mult

Împrumut DE CONCEDIU

Ți-ai făcut deja planurile de vacanță? Nu lăsa partea financiară să-ți strice concediul mult așteptat. Prin accesarea acestui împrumut poți obține o sumă de până la 2 ori valoarea facturii care te va ajuta cu achitarea cheltuielilor aferente perioadei de vacanță.

Află mai mult

Împrumut JUNIOR

Un copil are nevoie de anumite beneficii financiare pentru a-și putea continua studiile. Este destinat familiilor cu copii minori în întreținere. Membrii CAR, care au copii minori pot beneficia de un împrumut în sumă de până la 3.000 de lei o singură dată pe an.

Află mai mult

Împrumut FĂRĂ GIRANŢI

Avem soluția pentru planurile tale - împrumut fără giranți și dobândă fixă pe toată perioada de rambursare. Împrumutul fără giranți este utilizat de persoane ca tine, care caută un produs financiar flexibil pentru a evita restricțiile și procedurile complicate. Dacă dorești o finanțare care nu va depăși fondul social cu mai mult de 10.000 lei și este adaptabil la nevoile tale, aceasta este alegerea potrivită pentru tine.

Află mai mult

Împrumut EASI - ÎNCEPĂTOR

Daca ai deja planul făcut, noi te sprijinim să-l pui în aplicare. Împrumutul EaSI Începător este opțiunea perfectă pentru a-ți deschide afacerea. Pentru accesarea acestui împrumut beneficiezi de o garanție finanțată de Uniunea Europeană și de Fondul European pentru Investiții strategice. În plus poţi avea o perioadă de graţie de până la 6 luni, în funcţie de activitate.

Află mai mult

Împrumut EASI - CAPITALIZARE

Când vrei să-ți extinzi afacerea cu noi investiții, aplică pentru Împrumutul EaSI Capitalizare. Pentru accesarea acestui împrumut beneficiezi de o garanție finanțată de Uniunea Europeană și de Fondul European pentru Investiții strategice. În plus poţi avea o perioadă de graţie de până la 6 luni, în funcţie de activitate.

Află mai mult

Împrumut EASI -AGRICULTURĂ

Soluția ideală pentru fermieri și producători agricoli. Alege Împrumutul EaSI Agricultură. Pentru accesarea acestui împrumut beneficiezi de o garanție finanțată de Uniunea Europeană și de Fondul European pentru Investiții strategice. În plus poţi avea o perioadă de graţie de până la 6 luni, în funcţie de activitate.

Află mai mult

Ajutoare social umanitare

Suntem mereu un sprijin de încredere pentru familia noastră.

Află mai mult

Ajutoare de deces

Pentru momentele grele în care ai nevoie de ajutor.

Află mai mult

Serviciul de economisire pentru membri

Depuneri lunare, pentru care se primeşte anual o dobândă avantajoasă neimpozabilă;

Serviciul de economisire pentru copiii minori ai membrilor

Depuneri lunare în fond social, în favoarea minorului;